Facebook

Beoordelingen van Bienvenue Groningen

Recente recensies van Bienvenue Groningen

4 sterren na 45 reviews

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Hadji

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Eten is heelijk🖒

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en klantvriendelijk!

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb gisteren een portie spareribs besteld 8-05-2017 de portie.S waren kleiner dan normaal en het was koud en totaal geen smaak .ik heb toen besloten om te bellen en te zeggen dat het eten koud was . er werd toen tegen. Mij gezegt dat de baas mij terug zou bellen . ik ben niet terug gebeld !!!!!!!! 28.50!!! Betaald voor koud eten !!!! Ik bestel hier nooit meer wat!!!!

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superrrrr lekker

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs waren weer heerlijkkk. Salade knapperig vers. Compliment !!!!!!!!!!! Ruime porties superrrrrrr

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer spareribs besteld het was weer super goed,ruim voldoende ,salade super vers kortom weer geslaagd??

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren erg lekker,ruime porties

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb bijna 2 uur op de bestelling moeten wachten. Kon geen sorry van af. Helaas voor ons geen bestellingen meer hier.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud. Voor een kapsalon kip zat er tot aan de helft meer salade in dan vlees. De bodem zat met koude patat bedekt en daarna koude vlees. Ik had er 2 besteld en beiden waren koud. Ik ben diep teleurgesteld. Ik zal nooit meer bestellen.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker eten! Mooi en mals vlees.Wij zijn fan geworden.

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ze bij het verkeerde adres stonden, en mn blikje drinken er niet bij zat, hebben we weer heerlijk gegeten. En vriendelijke mensen!

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, het kon niet beter heerlijk eten en goed warm

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes tonijn waren lekker. Zo ook de pizza shoarma en wrap kip. Enige minpuntje was dat sommige Italiaanse broodjes te donker gebakken waren. Bezorging was prima. Alleen de pizza werd nageleverd.

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de levering is echt slecht, want ik moest meer dan een uur wachten op mijn bestelling.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur maar het was het wachten waard! Het was was echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben besteld via de site, direct betaald via ideal en geen bestelling ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en na 2,5 uur maar patat gehaald.... onze kinderen hadden honger!!!! Dag geld????

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super, de beste kapsalon in de stad, misschien in heel nederland! Aanrader!

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon veelste weinig kabab !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry hoor,de 2 Lahmacun shoarma en kaas waren lauw tot koud aan toe. Ik ga maar op zoek naar een ander resteurant,want dit is al de tweede keer achter elkaar dat dit gebeurt. en het extra shoarma en kaas waren ver te zoeken. Ben klaar met hun.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de kwaliteit niet zo goed,als ik van jullie gewend ben. Weinig vlees Lahmacun shoarma en kaas en het vleees was niet helemaal gaar. De kaas van de Lahmacun shoarma en kaas was ver te zoeken of niet aanwezig.

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was te laat dus belde ik om te vragen waar het bleef. Ik ben zeer onfatsoenlijk te woord gestaan en zelfs uitgescholden! De meneer hing op toen ik hem vertelde dat hij zijn bezorger mocht terugroepen. We hebben uiteindelijk erg lekker gegeten van de cafetaria om de hoek...

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor diverse malen. Bezorging ook netjes en vaak al binnen een half uur. Bienvenue staat inmiddels als favoriete app op mijn telefoon. Aanrader dus....

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk,alleen wel raar dat ik per besteling steeds transactiekosten moet betalen als ik per ideal betaal,en volgens mij mag dit wettelijk niet eens meer.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding,en hhel snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we hier iets bestellen, nog niet eerder zo lekker gegeten!!!! Het was heerlijk en mooi op tijd bezorgd. Echt een aanrader en staat bij ons boven aan de lijst. TOP!!!

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor een lage prijs,en snel geleverd.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb het idee dat er een andere eigenaar op zit .na de verbouwing ..eten was koud nu al 2 x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzabrood met kruiden en kruidenboter besteld + een salade tonijn. (Stond ook op de handgeschreven bon) maar heb brood met tonijn en pepers ontvangen in plaats van een salade. Dit brood was echt ontzettend scherp en dus totaal niet lekker. De bestelling is wel snel geleverd.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De menukaart is veranderd en de pizza`s zijn aanzienlijk duurder geworden. De rest gelijk. Ook zijn er schotels aan toegevoegd. De saus wordt tegenwoordig netjes verpakt (feedback van vorige bestellers heeft kennelijk gewerkt). Het eten was verder prima. 1 kanttekening; een köfte was altijd met `pizzabroodje` ipv een pitabroodje. Die zou ik liever weer terug hebben, want die combinatie maakt het juist zo lekker.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goeie prijs kwaliteit verhouding.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan maar was niet goed. Gebeld en keurig is er de juiste bestelling na bezorgd. Super te spreken over dit bedrijf. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de bezorgtijd op een zondag langer is dan normaal heb ik begrip voor. (Half 9 besteld, 10 uur bezorgd..) Dat de pizza dan vervolgens koud/lauw is en het bakje (duurbetaalde) saus vervolgens ook nog eens in de tas opengeknald is waardoor die zo goed als leeg is en alles er onder zit niet. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De paprika was zuur... Alsof het rechtstreeks uit t potje kwam. De knoflooksaus betaald maar was niet goed verpakt dus geen knof bij de pizza. Helaas

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer besteld. De 2e keer miste er een onderdeel van de bestelling, maar we hebben afgesproken dat dit bij de 3e keer recht zou worden gezet, omdat we in principe voldoende hadden voor ons gezelschap. Dit is dan ook gedaan, keurig. De recensie ziet er verder uit als onze eerste, dus geen achteruitgang geconstateerd. Prima, we bestellen nog een keer vaker.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde meer dan een uur voordat het er was

Reactie van Bienvenue:Ons excuses dat dat het langer dan gewoon heeft geduurd. Het was op eens druk op dat moment. wij zullen ons pest doen om dit te verbeteren. Aan de andere kant zijn wij blij dat het u heeft goed gesmaakt.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangezien Bienvenue recentelijk pas weer is geopend, waren wij nieuwsgierig naar de kwaliteit van de diverse gerechten. Daarom hebben we dan ook verschillende dingen besteld, te weten; broodje köfte, lamacun kebab, lamsshoarma en een pizza (unitas). Stuk voor stuk viel ons deze 'proeverij' mee. Het smaakte uitstekend, het vlees was prima, de salades vers en complimenteerden het vlees. De uiensaus is anders dan vroeger, maar prima en de pizza beter dan voorheen. Als dit de standaard blijft, dan

Reactie van Bienvenue:wij zijn zeker blij met u reactie over onze kwaliteit en beloven ons beat te blijven doen.